27 December 2007 - 22:44Naslovi.net Facebook aplikacija

Ukratko, pokrenuta je Naslovi.net Facebook aplikacija na adresi apps.facebook.com/naslovi/

A sada malo opširnije. Ja sam jedan od onih kome fenomen socijalnih mreža i nije baš najjasniji. Kapiram otprilike kako sve to funkcioniše, ali mi nije jasno zašto je toliko popularno. Nedavno sam počeo da svakodnevno posećujem svoj zaboravljeni Facebook profil da bih pokušao da osetim taj SN feeling, mada sam se, gledajući u svoj FB profil, najčešće osećao kao Paja Patak iz one čuvene odjavne špice za Mikijevu radionicu „čemu ovo služi a uz to i ne radi“. No, ono što je mene zainteresovalo i zbog čega se trudim da se bolje uklopim u Facebook zajednicu je otvaranje socijalnih mreža ka programerima koji su sada u mogućnosti da prave aplikacije za odeređeni social network, na primer Facebook ili čak više njih.

Deljena vest na vašem profiluTako je nastala i Naslovi.net Facebook aplikacija. Ima osnovne funkcionalnosti Naslovi.net sajta, a od socijalnih elemenata tu je „Share“ dugme pomoću koga bilo koju vest možete preko vašeg profila podeliti sa prijateljima. Omogućeno je i slanje komentara koji idu u zajedničku bazu komentara na Naslovi.net sajtu. Iako sam imao ideju za još neke “socijalne” elemente, nisam hteo da se zalećem u prvoj verziji, dok ne vidim kako će cela stvar biti prihvaćena. Lično nemam neka velika očekivanja od aplikacije, no bitno je da postoji i da upotpunjuje portfolio Naslovi.net sajta.

Pozivam sve zainteresovane da isprobaju Naslovi.net Facebook aplikaciju i kažu svoje mišljenje o njoj. Sugestije i komentari iskusnijih fejsbukera su dobrodošli. Možete ih slati ovde kao komentare na bloga zapis, ili na Facebook about stranici za naslovi aplikaciju.

2 Komentara | Tagovi: Uncategorized

Komentari:

  1. [...] dve i o Facebook platformi sa kojom sam se po prvi put susreo praveći Naslovi.net Facebook aplikaciju. Facebook platforma sastoji se od nekoliko ključnih [...]

  2. [...] je tri meseca od lansiranja Naslovi.ne Facebook aplikacije. Već sam planirao da napišem neku reč o aplikaciji kad prođe malo vremena, ali pošto je u [...]

Dodajte komentar