18 December 2007 - 22:41“Nećeš se ti ‘leba najesti od pevanja”

Pre par nedelja imao sam čast da na poziv Dragana Varagića održim predavanje o projektu Naslovi.net studentima specijalističkih studije iz oblasti e-poslovanja. Bila je to fina prilika da malo protegnem noge do Novog Sada i upoznam neke zanimljive ljude. Neki od “studenata” stoje iza već afirmisanih i uspešnih web projekata, sa nekima sam imao kontakte putem emaila, ali sam tek sada imao prilike da ih upoznam uključujući Srđana, Goranu, Marka a nekim slučajem našao se tu i Peca iz MyCityja koji nije student.

Ovo mi je bila prva prilika da držim neko “predavanje”. Evidentno je da mi je potrebno malo prakse da bih svoja predavanja učinio zanimljivijim, najviše u načinu prezentovanja. Uglavnom, studenti se nisu bunuli, neki su čak rekli da je predavanje bilo “odlično”, ja se zaista nadam da je tako, odnosno da su mogli čuti neke korisne stvari od mene.

S obzirom da nisam bio jedini predavač te večeri, nakon mene na scenu je stupio Vladimir Živaljević iz Pakoma. U par navrata sam pročitao da Vladimir drži interesantna predavanja, što je on te večeri i dokazao. I pored toga što je žurio, sve prisutne je razmrdao jednim zanimljivim predavanjem o pravljenju poslovnih ponuda. Nakon njega, Rade Tričković i Marek Vidovič održali su dve kraće prezentacije oglašavačkih mreža Httpool, odnosno ETarget.

Posle završetka predavanja Dragan je za sve goste predavače, barem one koji su ostali do kraja, upriličio i večeru u obližnjem restoranu pa je tako, kako i priliči :) , razgovor o budućnosti Interneta u Srbiji nastavljen uz mešano meso i starogradsku muziku. Igrom slučaja, bio je to petak veče. :)

Sve u svemu, beše to jedan lep izlet do Novog Sada. Na žalost, sve mi se uklopilo u minut tako da nisam stigao da malo prošetam gradom i vidim Novi Sad s obzirom da nikada nisam bio o ovom gradu, ne računajući tranzit i posetu poljoprivrednom sajmu pre dvadesetak godina. :)

1 Komentar | Tagovi: Uncategorized

Komentari:

  1. [...] ovih proizvoda nisam ni stigao da se sa njima bolje upoznam. Uspeo sam da sklopim i jednu prezentaciju sa Impressom koja ništa bolje ne bi ispala ni u PowerPointu s obzirom da sam i PowerPoint pokrenuo [...]

Dodajte komentar